Switch to English

Edukacije na LFF-u? Da, da, da

26.07.2022 18:14

Kao i svake godine i ove godine pripremamo za svakog ponešto - najmlađi mogu na Filmsku početnicu, a oni nešto stariji imaju priliku izraditi svoj prvi film na radionici Prvi put snimam. Radionice su besplatne za polaznike, a prijave su otvorene do 20. kolovoza 2022.

Obje radionice rezultat su dogogodišnje suradnje s dvjema udrugama - Prvi put snimam s udrugom Filmaktiv, a Filmska početnica s udrugom Restart. Svake godine na radionicama se okupi super ekipa i stvori zanimljive filmove u ugodnom društvu.

Filmska početnica namijenjena je djeci od 7 do 10 godina koja žele kroz tri dana naučiti osnove stop animacije. Radionica će se održavati od 24. do 26. kolovoza 2022. u Vili Antonio. Predviđeno trajanje radionice je dva sata dnevno. Za prijavu na radionicu potrebno je poslati mail na [email protected] do 20. kolovoza 2022. U mailu je potrebno navesti naziv radionica za koju se prijavljujete, kontakt podatke polaznika i skrbnika (ime, prezime, broj mobitela, mail) te dob polaznika. 

Prvi put snimam je zamišljena kao četverodnevno druženje tijekom kojeg polaznici u manjoj grupi prolaze kroz sve faze stvaranja filma. Od polaznika se očekuje sudjelovanje na sva četiri dana radionice, od 24. do 27. kolovoza 2022. Radionica se održava u prostorima Vile Antonio i na otvorenom, ovisno o tome što polaznici izaberu kao temu ovogodišnjeg filma. Prijaviti se mogu osobe od 16 do 50 godina slanjem maila na [email protected]. U mailu je potrebno navesti svoje ime i prezime, broj mobitela, mail, dob i kroz rečenicu-dvije kratko opisati o čemu biste željeli snimati svoj prvi film. 

Prijave za obje radionice su otvorene do 20. kolovoza!