Switch to English

Rovinjsko Ljetno kino u ponedjeljak 20. srpnja te Kino Antonio Gandusio također u Rovinju u utorak 21. srpnja prvi će put ugostiti turneju najboljih dokumentaraca Liburnia Film Festivala, program Liburnia uplovljava. Udruga LFF projekcije u Rovinju organizira u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Grada Rovinja te pred domaću i stranu publiku dovodi filmove "PLUF!" Elvisa Lenića koji će film u ponedjeljak i osobno predstaviti, te "Na vodi" Gorana Devića.

U utorak 14. srpnja u 21:30 na Trgu Ivana Klobučarića u Rijeci bit će održano prvo ovogodišnje Slučajno kino, site-specifična projekcija kojom Udruga LFF kroz dokumentarce nastoji "okupirati" urbani prostor i skrenuti pozornost na njegove specifičnosti. Film otvorenja ovogodišnjeg programa bit će "Djeca tranzicije" nedavno preminulog redatelja Matije Vukšića.

Ljetno kino "Vladimir Nazor" u Malom Lošinju i ove godine ugošćuje  program Liburnia uplovljava, turneju pobjedničkih filmova festivala hrvatskog dokumentarnog filma Liburnia Film Festivala.

U Ljetno kino u Malom Lošinju Liburnia će "uploviti" s dvjema projekcijama, 10. i 17. srpnja, oba puta s početkom u 21:30.

Biografski dokumentarac o najvećem frontmenu ex-Yu punk-rock scene, frontmenu KUD Idijota, stiže u Cres! Turneja pobjedničkih filmova Liburnia Film Festivala, Liburnia uplovljava, prvu ljetnu luku nalazi u Cresu gdje će 25.6. u 21:30 u ljetnom kinu CineCres biti prikazan film koji je punio hrvatska kina 2019. godine a na LFF-u osvojio publiku.

Dokumentarac Višnje Skorin 'Da je meni ono što mi nije' o propuštenim prilikama i neuništivim estradnim snovima Sandre Jurak, gubitnice i pobjednice hrvatske tranzicije kojim smo lani otvorili Liburnia Film Festival, tijekom ljeta bit će prikazan u kinima diljem Hrvatske. Film koji je voljela publika Liburnije premijerno kino prikazivanje ima u četvrtak, 18. lipnja na Ljetnoj pozornici Tuškanac.