Switch to English

Edukacija tribine i razgovori

U tri dana naučit ćeš sve o stop animaciji s ekipom iz udruge Restart. Radionica je besplatna za sve sudionike. Prijave su obavezne putem maila, a otvorene su do 20. kolovoza.

Prijavi se na radionicu Prvi put snimam i napravi svoj prvi film. Radionica je namijenjena svima od 16 do 50 godina, a besplatna je za sve polaznike. Prijave su otvorene do 20. kolovoza.

Od četvrtka, 25. kolovoza, do nedjelje, 28. kolovoza, možeš se družiti s autorima filmova u konkurenciji 20. LFF-a na Piću s autorom što će se održati u Šporer Summer Gardenu (Umjetnički paviljon Juraj Šporer, Park Sveti Jakov 1, Opatija) s početkom u 16:30 sati.

Radionica namijenjena dokumentarnim projektima u Rough cut fazi s renomiranim montažerkama Jelenom Maksimović i Hrvoslavom Brkušić. Rok prijave je 15. kolovoza 2022.

I ove godine donosimo case study lanjskog najboljeg filma prema izboru žirija. Srđan Kovačević u nedjelju, 28. kolovoza, s početkom u 18 sati ispričat će nam kako je nastao film "Tvornice radnicima".

O kulturi treba razgovarati. O radu u kulturi još i više. Upravo to ćemo učiniti na tribini koja će se baviti uvjetima rada i fair payem u kulturi. Tribina je na programu u subotu, 27. kolovoza, u 17 sati. 

ZABAVNI PROGRAM,
Post punk-rock dvojac ŠIZA čine Marko Kuhar i Branko Antolić, otprije poznati po višegodišnjem djelovanju na nezavisnoj sceni kroz bendove Overflow, OSA, Rens Argoa, Suho Grlo Nos i Letarg. Ovo ljeto iza njih je nekoliko svirki na kojima su pokazali da „zvuče kao divlja mašina“, „izgaraju na...