Switch to English

Žiri

13.08.2018

Boris Ružić

Boris Ružić, 1985, diplomirao na Odsjeku za kulturalne studije Filozofskog fakulteta u Rijeci. Doktorirao je 2018. godine iz polja filmske teorije, novih medija i vizualnih studija. Zaposlen na Odsjeku za kulturalne studije u Rijeci, gdje predaje na kolegijima koji se tiču filmskih studija i vizualne kulture.

Hanka Kastelicová je potpredsjednica i izvršna producentica dokumentarnog programa na HBO Europe. Iz središnjeg ureda u Pragu blisko surađuje s produkcijskim centrima HBO Europe, a vodi razvoj i produkciju dokumentarnih filmova pod etiketom HBO Europe.

13.08.2018

Dean Lalić

Dean Lalić rođen je 1971. godine u Rijeci. Više od dvadeset godina radi kao televizijski redatelj. Talk show "Otvoreni ekran" osvojio je nagradu Hrvatskog novinarskog društva 2000. godine kao najbolja emisija u konkurenciji TV intervjua. Idejni je začetnik emisije, redatelj i scenograf.

Sandra Bastašić rođena 1983. godine u Zagrebu. Diplomirala je na Odsjeku montaže na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu te predškolski odgoj na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu.

Matjaž Ivanišin rođen je 1981. u Mariboru, a 2007. diplomirao je filmsku i TV režiju na Akademiji za kazalište, radio, film i televiziju u Ljubljani. Režirao je nekoliko dokumentarnih filmova koji su osvojili brojne nagrade u zemlji i inozemstvu, a trenutno radi na svom prvom dugometražnom igranom filmu.