Switch to English

Liburnia Film Festival gostuje u Art-kinu s nagrađenim filmovima ovogodišnjeg festivalskog izdanja koji će se na velikom platnu kina prikazati u srijedu, 12. listopada. Program je podijeljen u dva bloka, a prvi, s početkom u 18 sati donosi filmove Tvornica filmova Silvestara Kolbasa i Hrvatskog narodnog preporoda Gorana Devića. U nastavku, u 20 sati, slijede filmovi Lutajući oceanom Tome Zidarića i Mjesta koja ćemo disati Davora Sanvicentija.

26.08.2022

Petak na LFF-u

Treći dan Liburnia Film Festivala započinje Pićem s autorima čiji su filmovi noć prije prikazani u programu u konkurenciji. Na programu je danas sedam filmova, a večer završava nagrađivanim dokumentarcem "Veće od traume" Vedrane Pribačić i Mirte Puhlovski te Feštom Balkanikom by DJ Sero.

Drugi dan 20. Liburnia Film Festivala u programu donosi pet filmova u programu izvan konkurencije u Vili Antonio i četiri u konkurenciji za osam festivalskih nagrada na maloj Ljetnoj pozornici. U 16:30 možete razgovarati s autorima filmova u konkureniciju prikazanim večer prije na Piću s autorom u Šporer Summer Gardenu.

Ispunjeno gledalište i veselje zbog okrugle obljetnice obilježilo je otvaranje 20. Liburnia Film Festivala, jedinog hrvatskog festivala isključivo recentnog hrvatskog dokumentarnog filma, što je održano večeras na Maloj ljetnoj pozornici u Opatiji. Festival je otvorio film "Mlungu - Bijeli Kralj" Davida Lušičića.

Sve je spremno! Filmovi su pripremljeni, titlani, autori su stigli u Opatiju, samo nam još vi falite. Progam u konkurenciji počinje nakon svečanog otvorenja na maloj Ljetnoj pozornici u 20:15, a program Regionale starta već u 18 sati u Vili Antonio. Ulaznice je moguće nabaviti na ulazu u Ljetnu pozornicu il putem sustava Mojekarte.hr.