Switch to English

Pridruži se ekipi 22. LFF-a!
Tražimo volontere i volonterke koji vole filmove, uživaju u dobrom društvu i spremni su za nove izazove. Ako se prepoznaješ u ovome, čekamo te. Saznaj gdje sve trebamo tvoju pomoć, koje će biti tvoje obaveze, što možeš naučiti i kako se prijaviti. Prijave traju do 10. kolovoza, veselimo se upoznati te!

Stručna podrška, savjetovanje, inspiracija, praćenje ili povratna informacija stručnjaka i kolega u rough cut fazi može projekt odvesti u novom smjeru, dati mu vjetar u leđa ili ga privesti kraju. Sjajna je ideja zato prijaviti se na LFF Rough Cut radionicu - prijave su otvorene do ponedjeljka, 29. srpnja 2024.

Udruga LFF i Udruga antifašističkih boraca i antifašista Liburnije (podružnica Matulji) u petak 21. lipnja, u 19 sati, organiziraju projekciju dokumentarnog filma "El Shatt - nacrt za utopiju" redatelja Ivana Ramljaka. Riječ je dobitniku nagrade publike, nagrade za najbolju kameru te nagrade za najbolju montažu na 21. Liburnia Film Festivala u 2023. godini.

opatijskim Klubom 60+, poziva na projekciju filma “Funne: Djevojke koje sanjaju more”, izuzetno zabavnog dugometražnog dokumentarca talijanske redateljice Katije Bernardi. Projekcija će se održati 14.05. u dvorištu zgrade opatijskog Crvenog križa u Ulici Joakima Rakovca 15, s početkom u 20 sati. Ulaz na projekciju je besplatan i, osim korisnicima Crvenog križa i kluba 60+, namijenjen je i svim drugim Opatijcima i Opatijkama željnima dobrog filma.

Organizatori Liburnia Film Festivala pozivaju autore i producente dokumentarnih filmova iz Hrvatske da prijave svoje filmove na natječaj za sudjelovanje u programu 22. Liburnia Film Festivala, festivala hrvatskog dokumentarnog filma koji će se održati od 27. do 31. kolovoza 2024. godine u Opatiji. Natječaj je otvoren od 22. veljače do 25. svibnja 2024. Rezultati natječaja bit će objavljeni početkom srpnja.