Switch to English

Žiri

Andrej Korovljev rođen je 1970. u Puli. Studirao je filmsku režiju na Westminsterskom sveučilištu u Londonu. Godine 2000. vraća se u Hrvatsku gdje počinje djelovati na umjetničkim i komercijalnim projektima.

17.08.2020

Dina Pokrajac

Dina Pokrajac filmska je kritičarka, nezavisna kustosica, urednica i prevoditeljica. Diplomirala je novinarstvo i politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a trenutačno je doktorandica na poslijediplomskom studiju etnologije i kulturne antropologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Hrvoje Franjić (1980, Zagreb) diplomirao je na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, na Odsjeku  filmskog i TV snimanja. Karijeru snimatelja započinje 1999, a 2002. godine za kratki igrani film Luna (r. Tanja Golić) na 12. Danima hrvatskog filma nagrađen je nagradom žirija za najbolju kameru i nagradom ‘Kodak’ za najbolji snimateljski rad.

Rođena je 1978. godine u Podgorici, odrasla je u Šibeniku, a studirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Od 2009. godine radi, najprije kao scenaristica i asistentica produkcije u zagrebačkoj produkciji Hulahop, a potom kao izvršna producentica te producentica na Hulahopovim projektima i projektima produkcijske kuće Pipser.

17.08.2020

Vuk Perović

Urednik je filmskog i serijskog programa na Radio Televiziji Crne Gore. Osnivač je i umjetnički direktor UnderhillFesta, međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma.