Switch to English

Volontiraj na LFF-19!

26.07.2021 10:40

Veseli nas otvoriti poziv za volontere 19. Liburnia Film Festivala! Znaš li zašto? Zato jer znamo da ćemo upoznati i u naš tim uključiti još super ljudi koji vole dokumentarni film, festivale, organizaciju i druženje!

Za početak glavne informacije. Liburnia Film Festival ove godine održava se od 23. do 27. kolovoza u Opatiji, i to na nekoliko lokacija - mala Ljetna pozornica (glavni program filmova u konkurenciji), Vila Antonio (popratni program i edukativni program) i Kulturni dom Zora (edukativni program). U ova pandemijska vremena, vidi ludila, mi (Udruga Liburnia Film Festival, Restart i Festival Opatija) donosimo 19. izdanje festivala hrvatskih dokumentarnih filmova.

Svake godine u naš se tim uključuje 10-15 volontera i volonterki. Oni tijekom festivala uskaču u naše uhodane timove za produkciju (koji se brine da organizacija festivala proteče po špagi - od edukacija, razgovornog programa do protokola i projekcija), za goste (svake godine naš ured za goste se brine za preko 50 gostiju domaćih i inozemnih gostiju), za odnose s javnošću (jer ima da svi znaju za naš festival!) i tehničku podršku (ekipi tonaca i projekcionista uvijek dobro dođe još jedan par ruku i nogu). Naravno, tu je i naš festivalski štand s promotivnim materijalima i informacijama za goste te prikupljanje glasova publike nakon projekcija u pauzama između slotova.

No, i mi nešto možemo ponuditi tebi - moći ćeš pogledati gotovo 50 dokumentarnih filmova koliko ih je ove godine među filmovima u konkurenciji i popratnom programu, uključiti se u neku od edukacija koje pripremamo, ali i steći neprocjenjiva znanja i vještine za organizaciju festivala koje imaju članovi našeg već dobro uhodanog tima a koje će rado podijeliti s tobom. Naravno, dobru šalu i atmosferu garantiramo uvijek ;-)

Prijaviti se možeš ispunjavanjem prijavnice do utorka, 10. kolovoza 2021. 

Ako imaš bilo kakva pitanja i nedoumice, slobodno nam se obrati na Facebooku, Instagramu ili mailu [email protected].