Switch to English

Kako dobro zaokružiti ovo suludo ljeto? Pa, druženjem s LFF ekipom. Volontiranje na LFF-u prilika je za nova prijateljstva, iskustva i dobru zabavu. Prijave za volontere otvorene su do 10. kolovoza. Ove godine Liburnia Film Festival postaje punoljetan. Iz čega se da zaključiti da već imamo podosta iskustva u organizaciji filmskog festivala koje ćemo rado podijeliti s našim volonterima.

"Mijenjam brodogradilište za apartman" Ili ipak ne? U Slučajnom kinu u Kružnoj, koje 29. srpnja od 21 sat u Kružnoj ulici ispred kluba Palach organiziramo u suradnji sa Savezom udruga Molekula i OKC Palach, vodimo vas na putovanje vremeplovom. Prva je točka 1983. godina, još uvijek zlatni dani brodogradilišta "3. maj". Željko Luković i Peta

Rovinjsko Ljetno kino u ponedjeljak 20. srpnja te Kino Antonio Gandusio također u Rovinju u utorak 21. srpnja prvi će put ugostiti turneju najboljih dokumentaraca Liburnia Film Festivala, program Liburnia uplovljava. Udruga LFF projekcije u Rovinju organizira u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Grada Rovinja te pred domaću i stranu publiku dovodi filmove "PLUF!" Elvisa Lenića koji će film u ponedjeljak i osobno predstaviti, te "Na vodi" Gorana Devića.

U utorak 14. srpnja u 21:30 na Trgu Ivana Klobučarića u Rijeci bit će održano prvo ovogodišnje Slučajno kino, site-specifična projekcija kojom Udruga LFF kroz dokumentarce nastoji "okupirati" urbani prostor i skrenuti pozornost na njegove specifičnosti. Film otvorenja ovogodišnjeg programa bit će "Djeca tranzicije" nedavno preminulog redatelja Matije Vukšića.

Ljetno kino "Vladimir Nazor" u Malom Lošinju i ove godine ugošćuje  program Liburnia uplovljava, turneju pobjedničkih filmova festivala hrvatskog dokumentarnog filma Liburnia Film Festivala.

U Ljetno kino u Malom Lošinju Liburnia će "uploviti" s dvjema projekcijama, 10. i 17. srpnja, oba puta s početkom u 21:30.