Switch to English

Liburnia uplovljava, turneja pobjedničkih filmova s prošlogodišnjeg Liburnia Film Festivala, nastavlja putovanje Hrvatskom a treća lokacija u 2019. godini je Silba. U sklopu "See 10. SEA" programa koji organizira umjetnička organizacija SEA Silba Environment Art, u dvije programske večeri 17. i 24.07., bit će prikazana četiri filma.

Voliš li film, filmske festivale i druge filmske programe? Želiš li unaprijediti znanja iz organizacije kulturnih manifestacija i administriranja kulturnih projekata? Želiš li postati dio tima koji organizira jedan od najstarijih hrvatskih festivala dokumentarnog filma? Ako si potvrdno odgovorio/la na bilo koje od pitanja, ovaj je poziv – baš za tebe!

"Liburnia uplovljava", turneja pobjedničkih filmova Liburnia Film Festivala, narednih će se petaka "sidriti" u Zavičajnom muzeju Drenove u Rijeci. Počevši od petka 23. studenog, pa sve do 7. prosinca, publika će na Drenovi, na adresi Drenovski put 138a, moći pogledati pobjedničke filmove s prošlog izdanja Liburnia Film Festivala održanog ovog kolovoza u Opatiji.

East Doc Platforma je najveća koprodukcijska, financijska i distribucijska platforma prilagođena za dokumentarne filmove srednje i istočne Europe. Svake godine povezuje 120 istočnoeuropskih filmaša s više od 100 ključnih donositelja odluka - producenata, emitera, distributera i festivalskih programera iz cijelog svijeta.

Vraćamo se na mjesto odakle je sve krenulo - u lučicu u Ičićima. S našom turnejom pobjedničkih dokumenataraca, "Liburnia uplovljava", pridružit ćemo se manifestaciji "Dani Ičića" gdje ćemo prikazati najbolje s netom zatvršenog 16. Liburnia Film Festivala. S početkom u 20:30 gledamo:"Meso" (najbolji film, najbolji regionalni film, najbolji dizajn zvuka 16.LFF-a),"Pusti Dobre, pusti" (nagrada publike 16. LFF-a), "Majči" (posebno priznanje žirija 16. LFF-a), "Patrola Uran" (najbolja režija, najbolja montaža 16. LFF-a) i „Bebé na Volé“ (najbolja fotografija16. LFF-a).